Мари на Гала изригна: С Константин съм!

Мари на Гала изригна: С Константин съм!
Гласувайте за статията

Дъщерята на Гала все още е със сина на Джуджи!

Константин Маринов продължава да държи сърцето на щерката на Гала. Красивата Мари все още е луда по сина на Джуджи и не го крие.

Мари на Гала и Константин на Джуджи

Щерката на Гала няма да пусне лесно сина на Джуджи

Тя е бясна от слуховете за тяхната раздяла. Те започнаха преди около месец, когато бе забелязана да дружи с фотографа си Петър.

„Тази информация излезе преди около месец и жълти медии дори вече свързаха името ми с друг човек. Това са пълни измислици. Откакто сме заедно с Константин, се изписаха всевъзможни глупости!“, обясни Мари пред списание Love style.

С фотографа действително били приятели, но дотам. Досега той не й бил показвал и най-малък намек, че иска да станат нещо повече.

„Да, Петър ми е колега и много близък приятел. Той е страхотен фотограф, който работи с мен в моя сайт и ми помага за снимките в Instagram.“, допълва дъщерята на Гала.

Мари и Коцето са заедно от над 3 години. Те се запознаха покрай дружбата на майките си Гала и Джуджи, които по онова време работеха заедно в „На кафе“.

Предполага се, че това е първата истинска връзка и за двамата. Може би затова се обичат толкова много и не си представят живота един без друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мари на Гала изригна: С Константин съм!”

  1. виждащ и чуващ

    юли 14. 2018

    Кой го интересува толкова с кого си не ми е ясно .Но едно е ясно ,че си същата разпоретина като майка си.

  2. 777

    юли 14. 2018

    Много е грозно това същество Мари .

Добавете коментар