Да си веган е изкушение, ето и най-красивия мъж веган за годината

Да си веган е изкушение, ето и най-красивия мъж веган за годината
Гласувайте за статията

Да си веган е изкушение, ето и най-красивия мъж веган за годината, макар да е нещо като мода яденето на растителни неща все още има доста противници.

Относно полезността на това да се изключи всичко с животински произход също има доста спорни мнения, колко и до каква степен е полезно за организма на човека. И все пак огромен е днес процента на хората, които преминават към вегетарианство и накрая стават изцяло вегани.

И нека споменем, че освен известни и доста привлекателни мъже вече също са част от световното веган семейство. Например както се цитира и от изданието „Ева“ –  тази година организацията за защита на животните PETA определи Бенедикт Къмбърбач за най-красивия веган.

Чаровната кино звезда призна, че се чувства поласкан от наградата и от това, че е част от веганството вече една година. Да, Къмбърбач споделя, че е прибегнал към растителното ядене точно за да влезе във форма по време на снимките на последния си филмов проект – „Avengers: Infinity War“, където искал да е в перфектна физическа форма. Но, пък останал приятно изненадан от положителния ефект на веган храненето върху целия му организъм и затова решил да стане и той привърженик на яденето без животински продукти, с което сега бил горд и се надявал много хора да последват примера му за по-жизнен и хармоничен начин на живот и здраве за тялото .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар