Ще спечели ли „Игра на тронове“ всички награди

Ще спечели ли „Игра на тронове“ всички награди
Гласувайте за статията

Ще спечели ли „Игра на тронове“ всички награди Еми за най-добър сериал. Възможно е да обере много награди, коментират критиците, защото има цели 22 номинации по категории.

Както знаем поредицата има няколко сезона и множество фенове, филмовата екранизация е доста популярна и по света много хора вече са й истински верни фенове.

И макар да е толкова атрактивен, миналата година няколко формалности около дата на премиерата на поредния сезон не позволиха поредицата да бъде номинирана за „Еми“. 

Сериалът се харесва заради динамичния си сюжет и много млади лица, които изпълват поредицата, например главната героиня  Денерис Таргариен. В истинския живот тя е 25-годишната актриса Емилия Кларк, чиято кариера тепърва се изстрелва с „Игра на тронове“. Тя не е с бледо руса коса, а е тъмнокоса, но пък е хубава и по двата начина и й желаем още много други успехи.

Както и на сериала, който ще срещне сериозната конкуренция на други заглавия като „История на прислужницата“ и „Западен свят“ с 21 номинации за „Еми“. За първи път, тази година интересно е, че  Netflix надви HBO като брой номинации – общо 112, пишат и от „Ева“ също.   

Желаем успех н а“Игра на тронове“ и очакваме още интересни роли от основните лица в сериала и за в бъдеще също, коментираме от „Клюки.Бг“ ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар