Никол Шерцингер към Гришо: Обичах те и в най-тъмните ти моменти!

Никол Шерцингер към Гришо: Обичах те и в най-тъмните ти моменти!
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер се е разделила с Григор Димитров?

Нови слухове за раздяла между Никол Шерцингер и Григор Димитров излязоха на дневен ред. Причината е в странните публикации на певицата в социалната мрежа, съобщават чужди медии, цитирани от сайта Celebrity Insider.

Никол Шерцингер и Григор Димитров

Григор Димитров вече не е с Никол Шецингер?

40-годишната мулатка сама захранва слуховете чрез социалните мрежи, като публикува мистериозни цитати. На 9 юли тя написа в инстаграм: „Аз съм любов. Аз си заслужавам. Аз съм изобилна. Аз съм обичана. Аз съм магия. Аз имам значение“. На следващия ден тя е публикувала цитат от библията: „Обичах те и в най-тъмните ти моменти“.

Предполага се, че всичко това е насочено именно към Гришо, който не крие, че връзка от такова голямо разстояние е голям проблем за него. И двамата много пътуват из света, което може да е причината за краха помежду им.

Разбира се, влияние за една такава раздяла може да има и голямата възрастова разлика между тях. Певицата навърши 40 г. съвсем наскоро, а тенисистът е още само на 27 г.

Никол Шерцингер отдавна иска да има съпруг и деца от него, но с Гришо това просто не се вижда как ще стане. Освен че той е посветен изцяло на тениса и няма време да бъде баща, изобщо не изглежда готов за такава голяма стъпка в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар