За истинското приятелство на звездите

0

За средите на Холивуд е доста рядко срещано да се създаде искрено и трайно приятелско чувство, а щом добавим и факта, че става дума за жени, тогава разбираме, че ще бъде почти невъзможно да открием добри примери. И все пак ги имаме. В конкретния случай ще говорим за Дрю Баримор и Камеран Диас, които публикуваха снимка, с която признаха цели 20 години от филма „Ангелите на Чарли“, с което започват както кариерите им така и женската им дружба.

Въпреки, че са обогати и известни и имат много причини да си завиждат дори, двете се подкрепят и както пиша ти от изданието „Ева“, малко по-младата Дрщ често е подчертавала, че Камеран е най-близката й приятелка, че двете се разбират и много се подкрепят в различните моменти. Баримор признава, че на колежката си може да разчита по всяко време и освен, че дава мило и драго за своите близки и приятели Диас също имала невероятно чувство за хумор и била доста забавна в живота. Нещо, което личи и в нейните роли, често забавни и младежки сюжети.

Желаем на двете актриси още много години разбирателство и разбира се , още общи роли и филми, защото на екран рядко се снимат заедно, коментираме и ние в „Клюки.Бг“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.