Скарлет Йохансон: Няма да бъда трансджендър! (Подробности за решението й)

Скарлет Йохансон: Няма да бъда трансджендър! (Подробности за решението й)
4 (80%) 2 votes

Скарлет Йохансон не иска да стане от транссексуалните!

Актрисата Скарлет Йохансон разбуни духовете с отказа си да се превърне в транссексуална жена. Тя е категорична, че не може да бъде такава и не иска да го прави.

Разбира се, не става въпрос за реалния живот, а за роля в киното. 33-годишната красавица от шведски произход трябваше да играе трансджендър във филма „Rub & Tug“, но в последния момент се е отказала, предава Blitz.bg.

„Като се имат предвид неотдавнашните въпроси от етично естество, които бяха повдигнати, след като бях избрана да изпълня ролята на Данте „Текс“ Гил, реших да се оттегля от проекта – заяви Йохансон пред сп. „Аут“.

„Разбирането ни на трансджендърите продължава да се увеличава. Научих много за общността им и си дадох сметка, че да се снимам в този образ е неделикатно.“ – допълни актрисата.

Решението й предизвика полемики в социалните мрежи. Мнозина го приемат като обида към трансобществото, тъй като са на мнение, че Скарлет Йохансон изпитва срам да играе трансджендър.

Други пък смятат, че идеята на режисьора, да повери ролята на истинска жена, е нелепа. Това е мнението на транссексуалните Трейс Лизет и Джейми Клейтън, които намират за обидно да не се допитат до една от тях, които също са актриси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар