Един модел на 30

Един модел на 30
Гласувайте за статията

Един модел на 30  – Кристина Милева. Топ модел, Кристина е работила за няколко световни марки и има невероятна модна кариера. Днес вече току-що навършила своите три десетилетия, тя е успешна, красива, известна и майка на две деца. Какво повече да иска човек. 

Тя е популярна зад граница, но и у нас, стартира кариерата си на 15, харесват я буквално за няколко часа и от момиче, което не се харесвало на момчетата става невероятен модел за около година, всичко се променя и тя все пак оцелява.

Казва, че в нея е жив купонджийския дух и иска да живее на пълни обороти, харесва партитата и попитана по Нова тази сутрин, дали я промени дългокраката манекенка признава, че никак дори. Тя искала да живее и това да предаде на децата си да живеят и да черпят от живота с пълни шепи. Тя и половинката й Васил имат син Кай и по-малко момиченце на около 1 г. – Мия.

У нас Кристина бе станало доста популярна и покрай сериозната си връзка с известния Деян Донков, днес те не са приятели, но не таят омраза от раздялата си, имат свои семейства и деца. Ние желаем на Кристина още дълги години успехи и развитие, тя особено се гордее със своя пробив в САЩ, където рекламите са основен източник на доходи, пожелаваме и още добри попадения у на си зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар