Колеги на Станимир Гъмов: Добър човек е, но силно зависим от алкохола!

Колеги на Станимир Гъмов: Добър човек е, но силно зависим от алкохола!
Гласувайте за статията

Станимир Гъмов има проблем с пиенето, убедени са мнозина!

За алкохолната зависимост на Станимир Гъмов се заговори за първи път преди 3 години, когато той участва във „ВИП Брадър“. Към днешна дата промяна в състоянието му не изглежда да има.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов пак има постоянна работа, но дали спря алкохола?

Именно за това говори и фактът, че собствените му колеги имат проблем с пиенето му. Преди година Гъмича бе уволнен от Кукления театър, тъй като ходеше на работа махмурлия и дори пиян, което създаваше напрежение в екипа от актьори.

От съвсем скоро Станимир Гъмов отново е на работа при кукловодите, установиха папараци на „Уикенд“, като явно е намерил сили да се покае пред тях и да поиска втори шанс. Надеждите са, че този път няма да си позволи да пие преди работа.

„Той е добър човек, но е силно зависим от алкохола. Когато не пие, е чудесно да се работи с него, но това се случва сравнително рядко.”, казват негови колеги, цитирани от HotArena.net.

Все пак не е сигурно, че вече ходи трезвен на работа, защото го прави с помощта на такси, а не със собствения си автомобил. Причината може да е всякаква, като не е изключено да се е почерил стабилно преди това и затова да не иска да шофира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар