Калин Врачански съвсем се запусна: Любовта му с Мариана Векилска го състари с 10 години!

Калин Врачански съвсем се запусна: Любовта му с Мариана Векилска го състари с 10 години!
Гласувайте за статията

Калин Врачански не е това, което беше!

Когато човек има гадже, е логично да се стреми да изглежда възможно най-секси. Не така обаче стоят нещата при Калин Врачански, който прави точно обратното.

Калин Врачански

Калин Врачански вече не се поддържа секси за Мариана Векилска

От известно време актьорът съвсем се е запуснал. Той ходи по улиците с огромна брада, която стои по възможно най-непривлекателния начин. Звездата често си пуска брада, но преди поне я оформяше и стоеше елегантно.

Лошо впечатление прави и облеклото на актьора. Из София той се носи с избелели дънки, вехти суичъри и каскети, твърди в. „Уикенд“.

Тази визия карала Калин Врачански да изглежда поне с 10 години по-възрастен. По този начин той вече е достойна половинка на Мариана Векилска, която е със 7 години по-голяма от него.

Явно Калин вече приема журналистката за даденост и не се старае да бъде красив за нея. Двамата афишираха връзката си съвсем наскоро, след като тя се разведе, но всъщност са любовници от 4 години.

Усилено се говори, че Мариана дори вече е бременна от Врачански. Това значи, че няма мърдане и ще бъдат заедно може би още дълго.

Затова не е чудно, че Камен Касабов от „Стъклен дом“ вече не обръща внимание на външния си вид. Той явно е убеден, че както и да изглежда, ще получи секс довечера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар