Лео Бианки трогна всички българи!

Лео Бианки трогна всички българи!
Гласувайте за статията

Лео Бианки се смята вече за българин, обича нашата страна и не иска да я напуска!

Брадърът Лео Бианки е в България от 20 години и много му харесва тук. Той вече до такава степен е свикнал със страната ни, че не иска и да чува за завръщане в Италия.

Лео Бианки

Лео Бианки няма намерение да мърда от България

У нас италианецът развива успешен ресторант и му остава време дори да се изявява като рапър. Всичко това много му допада и не би го сменил за нищо на света.

Децата на Лео Бианки са родени в България и затова той ги има за българчета. Това със сигурност може да трогне всеки от нашата нация.

Италианците са известни със своя национализъм. Затова е доста изненадващо и същевременно гордост за България, че Лео предпочита нашата страна.

„Ами аз вече, освен че си купих апартамент в Драгалевци, си направих и две деца тук, те са българи. Това ми е решение завинаги, живи и здрави да сме, чукам на дърво всичко да е наред. Тук всичко много ми харесва, хората ми харесват. България ми дава много. Освен децата – най-големият подарък, който ми даде Бог, България ми дава работа, дава ми възможност моите роднини да идват тук да работим.” – споделя Леонардо пред в. „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар