Теди Кацарова се намърда между Дичо и Карина

Теди Кацарова се намърда между Дичо и Карина
5 (100%) 1 vote

Теди Кацарова е новата най-добра приятелка на Дичо Христов!

От известно време насам Теди Кацарова и Дичо Христов работят заедно и това пробужда някои интересни въпроси. Двамата обикалят страната по турнета, което няма как да не ги е сближило.

Теди Кацарова, Дичо, Карина

Теди Кацарова е опасно близка с Дичо, за ужас на Карина

Вече се говори, че половинката на певеца ревнува страшно от певицата. Карина първоначално не се усетила, че щерката на Силвия Кацарова й е конкуренция, но когато видяла колко близка е станала с мъжа й, изревнувала.

Всъщност не е известно да има любовни отношения между Теди и Дичо, но не е изключен и този вариант. Двамата имат богато минало с противоположния пол и лесно биха спечелили всекиго.

Карина роди от бившия вокалист на „Д 2“ преди 2 години. Тогава певецът изглеждаше луд по нея и направо я боготвореше, но първоначалната му еуфория по всяка вероятност вече е преминала.

Теди Кацарова пък все още търси идеалния мъж за себе си. Тя изкара един много тежък брак с финландеца Макс, заради когото живя 9 години във Финландия.

След това композиторката беше и за кратко в Гърция, където въртеше любов с гърка Димитрис. Дори беше пред сватба с него, но в последния момент всичко пропадна.

Дали между Дичо и Теди се случва нещо повече по време на турнетата им, засега остава загадка. Карина обаче е достатъчно умна, за да си има едно наум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар