Венци Мицов взриви с поста си след мача Франция – Хърватия на Световното! (още подробности)

Венци Мицов взриви с поста си след мача Франция – Хърватия на Световното! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венци Мицов взриви мрежата с думите си след края на Световното по футбол!

Музикантът и общественик Венци Мицов избухна в мрежата след край на световното по футбол вчера. Мачът на годината между Франция и Хърватия определи за победители франзуците. Но подвигът на хърватите ще остане в историята. В това е убеден не само Мицов, но и хилядите му последователи:

Мицов

Рокаджията Венци Мицов разтърси с поста си за Хърватия

„А сега сериозно – голямата новина след финалът е, че балкански отбор никога не е играл финал на световно! Гледайте Хърватска и мислете за България.

Докато детско – юношеският ни футбол се ръководи не от това кое дете колко талант има и колко труд хвърля, а колко платежоспособни са родителите му, у нас нещата няма да се случат!

За това гледайте Хърватска и не се ядосвайте, че днес не станаха световни шампиони. Това, което направи тази страна е нещо велико. И то се случва с постоянна работа и с идея и стратегия на национално ниво.

И да, знам, че съм 160 кила и че нищо не разбирам от спорт. Но се опасявам, че тия, които разбират ни докараха дотам да гледаме големите форуми само по телевизията…

Честито на Франция! Браво на Хърватска! А сега е време да си припомним, че другата седмица идват Вадуц, Тампере и Рига…“, написа Венци Мицов в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар