Кичка Бодурова скочи на вестник: Виж кого ще съди и защо! (певицата е бясна)

Кичка Бодурова скочи на вестник: Виж кого ще съди и защо! (певицата е бясна)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова скочи на вестник „Таблоид“ и ги заплаши със съд!

Голямата певица Кичка Бодурова изригна възмутена срещу клеветите за нея в родната преса. Тя цитира заглавия от сайтове, цитиращи вестник „Таблоид“. И по-специално статия за скандал между нея и Маргарита Хранова. Ето какво заяви Кичка Бодурова и какво се закани:

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова изригна срещу лъжи във вестниците

„Уморих се да се правя, че не виждам и не чувам! Чета заглавие „Маргарита Хранова разтърси чудовищно разкритие за Кичка Бодурова“ и разбирам ,че съм отвратила всички, че съм раздавала черни печати за Америка.

Нямате ли срам и съвест да плюете върху един човек, който в носталгията си към България, в желанието си да се вижда с колеги дори отвори ресторант за да ги кани, да поддържа българския дух и да има връзка с Родината! Помагала съм и съм го правила с удоволствие.

Попитайте Краси Аврамов кой му обзаведе първия нает апартамент в Лос Анжелис – от спалнята до кафеварката, кой му направи парти за рождения му ден,от кого бе канен на големите празници, кой му намери първата работа – не с пеене, разбира се?

Колко колеги съм посрещнала в дома си и на колко съм помогнала за работа? Казвате, че цитирате в-к Таблоид, за който не съм чувала. Но тук става дума за човешки живот….. за Кико, съпруга на Марги, който ми е бил на гости, когато живях в Лос Анжелес.

Защото така се говорело… и сте готови да облеете с помия един човек, старал се да живее достойно? Ще се консултирам с адвоката ми за да видим кой е отговорен за тази клевета и с него ще се видим в съда, защото наистина ми писна.

Сега пак същата медия ме оплюва за вдигната ми кола. Та аз не съм се жалвала- трябва да си много тъп или злонамерен за да не искаш да го разбереш. Написах един пост, с който исках да кажа „благодаря“ на мой съгражданин, таксиметров шофьор и да напомня на моите приятели че е хубаво да не забравяме думата „благодаря“.

Следва и последната изцепка – заглавие на мое интервю: „Не предадох Живков!“. В-к , който също не знам, но под влияние на моя пиар се съгласих, защото е за по-възрастните, в която категория и аз падам и винаги съм уважавала- и ето ти пак шедьовър. Ако го прочетете ще раберете ,че аз не съм предала НЕ Тодор Живков, а Човешкото доверие. Това бе, повярвайте ми последното ми интервю!

В-к Таблоид ще получи скоро покана от мен за свиждане с моя адвокат, ако не побързат и се извинят официално и лично. Знаете ли правилното тълкуване на думата демокрация- правото да правиш всичко, без да засягаш другите и правата им. Криворазбрана цивилизация, криворазбрана демокрация- това е в нашата България !

Защо бе, хора толкова лошотия, нямате ли отговрност към човека когото съдите? Без право, без доказателство и безотговорно да злепоставяте! Къде са човешките ви ценности? Защо тази злонамереност? Защо,… нямате ли страх от Бога?“, възмущава се Кичка Бодурова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар