Марта Вачкова шокира: Аз съм нудист и не се срамувам от голотата си! (виж тук)

Марта Вачкова шокира: Аз съм нудист и не се срамувам от голотата си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Марта Вачкова е убедена, че няма да се пече с бански на морето, ако ще и да има забрани!

Чаровната актриса Марта Вачкова сащиса всички с изказването си за нудизма. То беше провокирано от искането на граждани на Бургас нудистките плажове да бъдат забранени. Или поне оградени и отбелязани с предупредителни табели.

Марта Вачкова

Марта Вачкова призна, че е нудистка и обожава да плажува гола

Марта Вачкова е твърдо против това и смята, че свободата е изконно право на всеки човек. Особено правото на свободен избор кога, къде и как да се печеш на морето. След което шокира обществеността с признанието, че самата тя отдавна е нудистка.

„Аз съм нудист и не смятам, че забраните за нудисти ще свършат работа.
Най-важното за един човек е да се разтоварва по време на почивката си. То е като при чекмедже с дрехи – трябва да извадиш старите, за да има място за новите.

Така и аз се чувствам в края на работния сезон – като едно чекмедже пълно с дрехи. А на морето махам, изхвърлям излишното вътре в ме. И мога да ви гарантирам, че после се чувствам като преродена“, заяви категорично Марта Вачкова.

Вярно е, че мнозина изригнаха възмутени от думите й, особено по-възрастните хора. Според тях не е нормално актриса, при това зряла и уважавана, да се вихри чистак гола пред туристите на плажовете.

Марта Вачкова обаче е непреклонна и е убедена, че мнозина ще я подкрепрят. И просто няма начин подобни забрани да бъдат въведени у нас или другаде с изричен закон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Марта Вачкова шокира: Аз съм нудист и не се срамувам от голотата си! (виж тук)”

  1. Лилит

    юли 17. 2018

    Много важно като си Марта Вачкова. Щом обществеността в Бургас иска да се забранят, ще се забранят. Коя си ти да кажеш. Разхождай си се гола у вас.

  2. kolio

    юли 17. 2018

    Никой не може да забрани, но не искъм децата ми да гледат мазните телеса на никого.Да се вехрят голи но не пред очете на малките деца.А пък тази дебелана и ненаситна хиена може да ходи като си иска, но само в къщи!

Добавете коментар