Феновете бесни: Лъже ли Преслава, че е бременна? (Истината лъсна)

Феновете бесни: Лъже ли Преслава, че е бременна? (Истината лъсна)
Гласувайте за статията

Преслава лъже ли, че е бременна?

Преслава да не би да послъгва, че чака бебе? Това се питат недоволните й фенове.Те подозират любимката си в нелоялност, заради последното й фото във фитнес залата, пише HotArena.

На снимката се вижда как хитовата изпълнителка блъска във залата.

Преслава

Бременна ли е Преслава?

Тя тренира упорито, но без следа, че е бременна. Мнозина я заподозряха, че си прави безплатен пиар.

„Ама ти нали беше бременна?”, „Заплодена ли си, или си правиш реклама?, не спират да я питат в недоволните й фенове в мрежата.

Въпреки че е в края на шестия месец, Преслава изглежда на снимката твърде слаба, секси, без никакъв намек, че само след около 80 дни ще става майка.

„Нормална бременна жена до шестия месец трябва да е качила поне 5-6 кг и определено да има коремче. Само бебето вече тежи поне килограм”, коментират и специалисти под нейната снимка, предизвикала брожение.

Някои подозират, че или Преслава качва стари снимки или иска да й махат корема с фотошоп. Но и двата варианта предизвикаха бум от недоволство сред мамитата към гласовитката от Добрич.
Според достоверен източник изпълнителката все пак е бременна.

Но не иска да показва фотоси с корем, защото се тресе от ужас, че е дебела. Дори и в това положение поп форлк дивата се подлага на драконовски диети, за да не качи някой и друг килограм.

Дори мъжът до нея, врачанската мутра Павел Лазаров, от когото чака бебето си, не може да я убеди да се храни нормално.

Петя Колева още пази лоши спомени от началото на кариерата си, когато беше доста дебела и всички й се подиграваха. Тя не иска това да се повтори и заради това гладува и качва фотоси без корем”,коментират от обкръжението на хитовата фолкаджийка.

Когато звездата на „Пайнер” стартира музикалната си кариера тя имаше завиден бюст. Но заради болки в гърба си резна циците в клиника в Германия.

После отслабна драстично и още намали обиколката си.Сега Преси предпочита да е плоска, но слаба.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар