Лео Кадели: Лекари не искат да прегледат баба Дора, за да не ги уволнят! (виж тук)

Лео Кадели: Лекари не искат да прегледат баба Дора, за да не ги уволнят! (виж тук)
Гласувайте за статията

Звездата от „София Ден и Нощ“ Лео Кадели започна кампания в помощ на баба Дора!

Звездата от сериала „София Ден и Нощ“ Лео Кадели стартира кампания в помощ на баба Дора. Чиито козички ще бъдат избити заради лъжливата чумна епидемия. Албанецът се загрижи искрено за старицата и дори отиде на крака при нея, за да я види как е и има ли нужда от преглед.

Лео Кадели

Лео Кадели призовава за помощ на баба Дора

Това, което съобщи обаче, потресе хиляди в мрежата и накара българите да изригнат. Ето поста му без редакторска намеса:

„Знам, че всеки един от вас се интересува за здравето на баба Дора. Приятели, за жалост се обърнахме към доста лекари от района на Елхово и селата, за да дойдат до баба Дора и да и направят преглед за здравето й.

НО УВИ, никой от тях не искаше, защото в селото има проблем, да не рискуват работата си. Значи за стотици българи от цяла България не е проблем, а за вас е.? 🙁 Жалко за клетвата вас.

Разбира се, че им предложихме да им платим прегледа, но отново отказаха.
Но ние не оставихме баба Дора така, поне направихме това, което можем. Нашата колежка, отиде от с. Шарково до гр. Елхово, взе апарат за кръвно и направихме някакъв – може би не толкова професионален преглед, но поне знаем че кръвното е супер за нейните години 128 на 78.

Тя се чуства добре, но малко изморена (нормално е). Опитвахме се да попитаме и други хора от селото дали имат нужда нещо, но тей които питахме отказаха.

Животните на баба Дора продължават ЖИВИ да украсяват двора. За жалост все още не знаем до кога. Казахме и, че ако пази боже се случва нещо с нейните животни, ние ще и подарим 2 животни, тя много се зарадва милата и не вярваше. 🙂

Да се надяваме, че доброто ще побеждава! Поздрави от баба Дора имате“, написа Лео Кадели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар