Илиана Раева се похвали: На 55 години тежа 50 килограма! (ето как спечели бас)

Илиана Раева се похвали: На 55 години тежа 50 килограма! (ето как спечели бас)
3 (60%) 1 vote

Илиана Раева се фука с перфектното си тяло на плажа в Гърция!

Златното момиче Илиана Раева се изфука в мрежата днес. С това, че се е появила на плажа в Гърция точно 50 килограма. Дори хванала бас с гимнастичката Катрин Тасева и го спечелила. Раева сподели пост, в който подробно обясни как е постигнала мечтата на всички жени:

Илиана Раева

Илиана Раева се изфука с перфектно тяло в мрежата

„Много комфортно в кожата си на 55 год.! Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска почивка. Познайте спечелих ли!
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ГО СПЕЧЕЛИХ!! ❤

С много голям кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба и как на 55 (год.) е била 50 (кг.)!

Е, ще бъда честна… днес съм 51 кг., но почивката свърши и си дадох свободно.

P.S. Не изядох нито един сладолед, а миналата година изяждах по 2-3! Да не говоря за разните фантастични коктейли, палачинки, топъл шоколад със сладолед…

Даже без нито едно дзадзики А сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която ме познава от години и знае колко съм лакома, всеки ден се пробваше: “ Хайде само едно днес от любимото ти Мохито…”

А аз: „Бони, НЕ! Догодина! „… Само последните два дни, за да не пукясам си поръчах от всичките ми любими вкусотии. Нямаше да е честно спрямо мен да не го направя.

Но истината е, че се чувствах страхотно! Пробвайте! Не е зле… Ама днес и палачинка ядох вече.. „, похвали се съпругата на Наско Сираков. А на въпрос на потребителка каква е тайната на това отслабване, отговори:

„Разбира се! ГЛАД! Без никаква захар, без хляб, без мляко и сирена и без някои любими плодове. Качване често по стълбите до стаята и много лекички упражнения, носене на внучката до ресторанта“, обясни Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Илиана Раева се похвали: На 55 години тежа 50 килограма! (ето как спечели бас)”

  1. Стоян

    юли 18. 2018

    Така като го слушам, ми прилича на някой който е изневерил на жена си и сега се оправдава : Извинявай мила, обичам те много , но и изплющях оная с големите цомби ,,
    Тея да ги говориш на майка си и на баба си.
    Народа вече не вярва на родоостъпниците!!!

Добавете коментар