Шеф Петров призова: Един месец без „Аз искам“! Едва тогава България ще се промени (виж тук)

0

Шеф Петров може и да е скандалджия, но този път е прав!

Устатият шеф Петров обикновено все го избива на скандал и разправии. В случая обаче е напълно прав и дори разтърси стотици потребители с идеята си. А тя е да променим живота си и България с нещо съвсем простичко. Не с протести и стачки, а с месец без „Аз искам“. Вижте тук:

шеф Петров
Шеф Петров този път даде наистина добра идея

„ЕДИН МЕСЕЦ БЕЗ АЗ ИСКАМ!?!?!?
*********
По света се случват много проблеми, но всички са с външна намеса, (взривяват им влакове, камиони газят хора и тн,) Не искам да кажа, че ние сме по-добри от тях, но в никакъв случай не сме по- лоши! Всички които са живели навън знаят!

Има нещо обаче което не се случва и то е, че НЕ СИ ВРЕДЯТ САМИ! Карат се , плюят се, подиграват се един на друг, забавляват се… но ДА ВРЕДИШ НА НЯКОЙ КОЙТО Е ВАЖЕН ЗА ДЪРЖАВАТА ТИ И АКО ТИ НЕ ГО ХАРЕСВАШ, ТО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДЕЦАТА ВИ НЯМА ДА СА ЗАЕДНО…. НЕ КРЪВТА Е ПРИВИЛЕГИЯ!

В най-ранна детска възраст възпитанието е насочено към прерогативите ( сега ще кажете, тоя пък какво се прави нали го видяхме) Да говоря за това, защото каквото и да правим както и да го правим, дори да сме луди и ексцентричност и понякога да вадим лошото от себе си за да го почистваме със собственото си добро или за забавление…

Да имаме възпитание и правилно подреждане на прерогативи- Привилегиите.. Граници които не трябва да се минават. Тук те са объркани и това е, че в последните години всеки се чувства сам, оглежда се и единственото ценно е семейството му в най-тесен кръг!

Чува се много по-често „АЗ ИСКАМ“ , от „Какво Искаш“? Ако като деца се възпитавахме в това да попитаме другия КАКВО ИСКАШ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ СПОКОЙНИ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ И НАШИЯ РЕД ДА НИ ПОПИТАТ, „ТИ КАКВО ИСКАШ ?“!

Тогава всеки щеше да е спокоен, че отсреща ще има някой който мисли за него и ще го попита „КАКВО ИСКА“ ….НАЙ ВАЖНОТО- ИМА НЯКОЙ!!!

А тук всеки е самотен и знае само „КАКВО ИСКА , ТОЙ СЕМЕЙСТВОТО МУ“ и е сам… трябва да си свърши работата сам!… И ПРОСТО ДА НЕ СЕ КАРА С ДРУГИТЕ И ДА Е ДОБЪР, ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО……ТОЙ ИСКА!

Та питам всички, може ли да си забраним за 1 месец „Аз ИСКАМ“!….. пък може и да тръгнем към по-добро! Без Революции и Оставки?“, предлага шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.