Шеф Петров може и да е скандалджия, но този път е прав!Устатият шеф Петров

обикновено все го избива на скандал и разправии. В случая обаче е напълно прав и дори разтърси стотици потребители с идеята си. А тя е да променим живота си и България с нещо съвсем простичко. Не с протести и стачки, а с месец без "Аз искам". Вижте тук: [caption id="attachment_410086" align="alignright" width="300"]шеф Петров Шеф Петров този път даде наистина добра идея[/caption] "ЕДИН МЕСЕЦ БЕЗ АЗ ИСКАМ!?!?!? ********* По света се случват много проблеми, но всички са с външна намеса, (взривяват им влакове, камиони газят хора и тн,) Не искам да кажа, че ние сме по-добри от тях, но в никакъв случай не сме по- лоши! Всички които са живели навън знаят! Има нещо обаче което не се случва и то е, че НЕ СИ ВРЕДЯТ САМИ! Карат се , плюят се, подиграват се един на друг, забавляват се... но ДА ВРЕДИШ НА НЯКОЙ КОЙТО Е ВАЖЕН ЗА ДЪРЖАВАТА ТИ И АКО ТИ НЕ ГО ХАРЕСВАШ, ТО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДЕЦАТА ВИ НЯМА ДА СА ЗАЕДНО.... НЕ КРЪВТА Е ПРИВИЛЕГИЯ! В най-ранна детска възраст възпитанието е насочено към прерогативите ( сега ще кажете, тоя пък какво се прави нали го видяхме) Да говоря за това, защото каквото и да правим както и да го правим, дори да сме луди и ексцентричност и понякога да вадим лошото от себе си за да го почистваме със собственото си добро или за забавление... Да имаме възпитание и правилно подреждане на прерогативи- Привилегиите.. Граници които не трябва да се минават. Тук те са объркани и това е, че в последните години всеки се чувства сам, оглежда се и единственото ценно е семейството му в най-тесен кръг!

Чува се много по-често "АЗ ИСКАМ" , от "Какво Искаш"? Ако като деца се възпитавахме в това да попитаме другия КАКВО ИСКАШ, ЩЯХМЕ ДА СМЕ СПОКОЙНИ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ И НАШИЯ РЕД ДА НИ ПОПИТАТ, "ТИ КАКВО ИСКАШ ?"!

Тогава всеки щеше да е спокоен, че отсреща ще има някой който мисли за него и ще го попита "КАКВО ИСКА" ....НАЙ ВАЖНОТО- ИМА НЯКОЙ!!! А тук всеки е самотен и знае само "КАКВО ИСКА , ТОЙ СЕМЕЙСТВОТО МУ" и е сам... трябва да си свърши работата сам!... И ПРОСТО ДА НЕ СЕ КАРА С ДРУГИТЕ И ДА Е ДОБЪР, ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО......ТОЙ ИСКА! Та питам всички, може ли да си забраним за 1 месец "Аз ИСКАМ"!..... пък може и да тръгнем към по-добро! Без Революции и Оставки?", предлага шеф Петров.