Златка Димитрова изригна бясна срещу пиян общински служител! (едва не го пребила – виж тук)

Златка Димитрова изригна бясна срещу пиян общински служител! (едва не го пребила – виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова скочи побесняла срещу наглостта на служителя!

Златка Димитрова едва не преби пиян като мотика общински служител. Въпросният, който взимал таксите за паркиране на морето, опитал да изнуди моделката и да й измъкне повече пари. Ето как побесня Черната Златка:

Златка

Златка Димитрова скочи бясна срещу служителя, който се опита да й измъкне повече пари

„Приморско. Паркинг. Идва мъж на възраст около 50 години, видимо пиян тотално и започва на висок тон да обяснява как да паркираме, при положение, че бяхме точно в очертанията!

И след това идва заплащането, което няма нищо общо с написаното на табелата! Дава се хартийка, не касова на стойност 8лв, при положение, че е 3лв на час, а казваме, че искаме час. Питам го защо трябва да платя 8лв., ами може да стоите повече, беше отвора му!

А дали не откачих….нееее! Просто със сигурност ме е запомнил… #БАЙГАНЬО #тъпнародслабадържава“, беснее Златка Димитрова в мрежата.

Само не уточни дали е била с новия си любим Галин Гочев, или с някоя своя приятелка. Както знаем, двамата с Галин са заедно от няколко месеца, но затова пък са неразделни.

Въпреки спекулациите, че Златка не е до сина си и го е зарязала, за да се радва на любовта си с Галин, това се оказа лъжа. Моделката почти всеки ден пуска снимки с малчугана и ясно се вижда, че е напълно изрядна като родител.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар