Силвия Кацарова с неочаквано разкритие за втория си съпруг! (още подробности)

Силвия Кацарова с неочаквано разкритие за втория си съпруг! (още подробности)
Гласувайте за статията

Силвия Кацарова разкри истината за нея и съпруга й!

Голямата и обичана певица Силвия Кацарова проговори след множеството слухове за раздялата между нея и втория й съпруг. Е, оказа се, че в това няма нищо вярно, а двамата се обичат повече от всякога. И, разбира се, постоянно са заедно.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова разкри истината за нея и мъжа си, двамата са заедно

„Не съм разделена със съпруга ми! Няма нищо вярно в това! Дори не знам кой измисля тези лъжи. Явно си имам зложелатели. Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива?!

С Любомир много се разбираме. Спокойни сме. Винаги е до мен и много ми помага. Пътуваме постоянно. Той идва с мен и на някои участия. С моя съпруг сме решили да се радваме на всеки миг.

За съжаление, наскоро нашият китарист почина внезапно и за пореден път си дадох сметка колко е кратък животът и как забравяме, че сме гости на тази земя.

Иска ми се годините, които са ми отредени да съм на този свят, да ги изживея пълноценно. И тези глупави интриги и клюки дори не ме вълнуват“, това заяви категорично Силвия Кацарова пред известно столично списание.

А относно операцията на тазобедрената става, която претърпя преди около две години, изпълнителката сподели, че вече се чувства чудесно. И е благодарна на Бог, че е бил с нея и я е съхранил.

„Много съм добре. Вече не е нужно да нося различни обувки, за да компенсирам разликата от три сантиметра в двата ми крака. Сега с удоволствие ходя на токчета.

След операцията лекарите бяха на мнение, че трябва да се направи интервенция и на другия крак, защото и той е застрашен, но още не съм готова за това“, обясни Силвия Кацарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар