Милена Фучеджиева: Не ми пука дали баща ми е бил агент на ДС! (писателката изригна)

Милена Фучеджиева: Не ми пука дали баща ми е бил агент на ДС! (писателката изригна)
Гласувайте за статията

Милена Фучеджиева бясна от обвиненията, че баща й е бил агент!

Писателката Милена Фучеджиева скочи бясна в мрежата заради обвиненията, че баща й е бил агент на Държавна сигурност. Знаем, че самата тя винаги остро е критикувала комунистите, което към днешна дата втрещи мнозина.

Милена Фучеджиева

Милена Фучеджиева изригна вбесена в мрежата

Фучеджиева обаче отново показа острия си език и характер като заяви, че дори баща й да е бил агент, това изобщо не я вълнува. Нито пък ще я накара да се засрами от рода си.

„Баща ми и да е бил агент, не изключвам изобщо това, е, и? Да заличат тогава от българската култура всички агенти – Вера Мутафчиева, Юлия Кръстева, Георги Данаилов и т.н.

Да изключат като писател и Фани Попова-Мутафова, защото е била про-нацистки настроена. Да изтрият половината от новата българска културна история.

Аз приключих с извиненията. Нито вече ми пука дали баща ми или който и да било друг е бил агент. Нито се чувствам виновна, че съм жива, красива и талантлива дъщеря на комунист, който може би е бил агент.

Нито ще отстъпя и на милиметър от това, което смятам, че трябва и искам да постигна със себе си и с паметта на баща ми.

Следващата ми книга ще се казва „дъщерята на агента“ и ще разказва историята на свободолюбива писателка, която се опитват да унищожат, защото баща й е бил евентуално агент

Автор Милена ФУЧЕДЖИЕВА. ФУЧЕДЖИЕВА – да повторя за тези, които са си запушили ушите „, заяви твърдо Милена Фучеджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар