Венета Райкова: Ако не поръчате книгата ми от сайта на издателството, няма да ви дам автограф!

Венета Райкова: Ако не поръчате книгата ми от сайта на издателството, няма да ви дам автограф!
Гласувайте за статията

Венета Райкова е готова с поредната си книга „Скандал“, която скоро излиза на пазара!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова обяви излизането на поредния си роман. Той ще носи заглавието „Скандал“ и ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро. Тези дни авторката ще представи в мрежата корицата на изданието, която била истински шедьовър.

Венета Райкова

Венета Райкова се закани, че няма да раздава автографи на читателите си

„Това е картината в стаята ми, гледах я и се вдъхновявах да завърша петата ми книга „Скандал“… Много самотни дни и нощи прекарах срещу нея! И знам, че ви накарах да чакате цяла година романа, но добрата новина е, че чакането си струва – 380 стр. изпълнени с горещи сцени и напрегнат сюжет!

Добрите новини обаче не свършват – в петък ще кача линк, на който ще можете да направите предварителна поръчка на романа и да го получите с автограф в началото на август преди още да е в книжарниците!! А утре!! Утре ще ви покажа уникалната корица на „Скандал“!“, написа в профила си Венета Райкова.

След това обаче тя леко смути, да не кажем обиди, феновете си. Които няма да получат мечтания автограф от нея ако не изпълнят условието й. А именно – да си поръчат книгата от сайта на издателството. Ето как им нареди Венета Райкова:

„Автограф за „Скандал“ ще можете да получите единствено, ако е поръчана на предварителната кампания от сайта на издателството. На друго място и по друго време няма да подписвам книги“, тросна се тя, което меко казано вбеси мнозина. Дали пък тази заповед няма да откаже мнозина читатели от книгата й?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Венета Райкова: Ако не поръчате книгата ми от сайта на издателството, няма да ви дам автограф!”

  1. Истината

    юли 18. 2018

    Хахаха,тоя парцал пък каква звезда е?

Добавете коментар