Браво: Албанецът Лео Кадели разтърси с пост навръх рождението на Левски! (виж тук)

Браво: Албанецът Лео Кадели разтърси с пост навръх рождението на Левски! (виж тук)
Гласувайте за статията

Албанецът Лео Кадели удари в земята много българи по патриотизъм и мислене!

Албанецът Лео Кадели, когото познаваме масово от сериала „София Ден и Нощ“ разтърси мрежата с пост за Васил Левски и наследниците му – българите. Думите му могат да засрамят стотици, че и хиляди наши сънародници. И да им покажат какво означава патриотизъм, морал и мислене. Ето как изригна Лео:

Лео Кадели

Лео Кадели с много силни и правдиви думи навръх рождението на Апостола на свободата

„Не приятели, неее… Не се опитвам да се правя на нещо, което не съм. Не се опитвам да се правя на велик или да ми кажете 100 пъти браво. Не!
Просто виждам къде са грешките на повечето млади хора и ги казвам, за да може да се замислят за бъдещето ни, за бъдещето на децата ни.

Нали знаете, че отстрани се виждат най-добре нещата. Не може да си инвестирал в една татуировка и да не си купил една книга. Не може да говориш за Великия Левски, Ботев, Вазов и др. А да не си ходил поне един път да видиш къде са живяли тези хора, които дадоха живота им за СВОБОДНА България.

Васил Левски го носи в душата си и му знай историята, а не в татуировка и като те питат кога е роден, да кажеш наздраве. Не те прави българин, това че носиш знамето и една татуировка, а българин те прави ако пазиш България и прекрасните традиции.

Тази снимка е хотел, който имах в гр. Карлово до преди 3 години, бях сложил на рецепцията бронзова скулптyра на Великия – Васил Левски на авт. Момчил Николов, за да посрещна гостите с уважение, да ги запозная с историята на града и да знаят, че той съществува в сърцата на Българите и най-вече на Карловци.

Толкова много хора спираха да се снимат с него, че ако бях взел такса за снимка, нямаше нужда да вземам за нощувка. Радвах се, когато идваха деца на 3-4 години и знаеха кой е той. Поздравления за техните родители.

Обожавам България, обожавам българските традиции, също харесвам много българите, страхотен народ сте. Честит празник на Великия В. ЛЕВСКИ!“, разтърси с думите си албанецът Лео Кадели. А къде спим ние, българите?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар