Мариела Нордел шокира мрежата със статия, която се очаква да излезе в "Хералд Трибюн"!Устатата Мариела Нордел

разтърси мрежата с публикация, която тотално преобръща всичките ни представи. А именно - тя изнесе инфо за предстояща статия във вестник "Хералд Трибюн", в която изобличават Борисов и правителството на България. [caption id="attachment_410144" align="alignright" width="300"]Мариела Нордел Мариела Нордел подпали мрежата[/caption] Данните са ужасяващи, а потребители нададоха вик. Ето какво публикува Мариела Нордел, цитираме я точно:

"НАРОДЕ! МАФИЯ ТЕ УПРАВЛЯВА! СЪБУДИ СЕ! ЩЕ ТЕ ЗАТРИЯТ! От International Herald Tribune утре ще излязат с обширен материал за това какво се случва в България. И защо се убиват животните на хората в Странджа.

В материала основно се набляга на имената на Бойко Борисов, Лиляна Павлова и еврокомисарката на България Мария Габриел. Която се оказва с основна роля в схемата с френската лаборатория, като всичко се случва през нейните роднини по мъж във Франция. Които са и основни акционери в Изследователският Център във Франция, който българските власти предствят като лаборатория пред медиите в България. От Хералд Трибюн обясняват още, че според тяхната информация над 50 милиона евро по време на българското европредседателство са преведени като дарения именно към този изследователски център от министерството на Лиляна Павлова.

Като траншовете са били четири и са извършени в последните седмици на председателството или малко след като Бойко Борисов се е договорил с Ангела Меркел България да приеме над 150 000 бежанци срещу 3 милиарда евро от Германия и Франция.

В материала който ще излезе утре в Трибюн ще стане ясно и точно колко е периметъра отделен за бежански центрове в Ямболско. И кои са точно селата и градовете, които ще трябва да останат без българско население, за да не безпокоят имигрантите.

Става въпрос за огромна територия, коментират запознати, която Бойко Борисов дори бил готов да отдели с указ от България в полза на бежанска буферна зона.

От материала разбираме още, че в Турция и Гърция чума по дребният преживен добитък няма. Но пък за сметка на това Мария Габриел, Лиляна Павлова и Бойко Борисов са измислили чудна схема как да се сдобият с три милиарда евро от Германия и Франция. Stefan Cholakov Както казваше леля Ванга, че България ще загуби една част от територията си и чак тогава народът ще се събуди и ще помете самозабравилите се управляващи!", публикува Мариела Нордел.