Вдовицата на Стефан Шарлопов проговори: Изповедта на Бояна разтърси всички!

Вдовицата на Стефан Шарлопов проговори: Изповедта на Бояна разтърси всички!
Гласувайте за статията

Вдовицата на Стефан Шарлопов проговори

Изповедта на вдовицата на Стефан Шарлопов разтърси всички.Бояна проговори дали разпродава бизнеса на съпруга си.Младата и очарователна съпруга на внезапно отишлия си от този свят богаташ още е в шок. Но не само от бързата кончина на мъжа сия а и от нелепиците по свой адрес.

Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов е бясна от клюките по неин адрес

Бояна Шарлопова не може да повярва, че подобна мерзост се изсипа върху главата й.

Припомняме, че милионерът Стефан Шарлопов си отиде внезапно на 5-ти февруари. Причините така и не станаха докрай ясни- от инсулт до сърдечна недостатъчност. Все пак бе потвърдена втората диагноза, като семейството отказа да бъде направена аутопсия.

Близки до младата вдовица разкриха нейното състояние. Тя била в шок не само от бързата смърт на съпруга си, но и разпространените клюки. Тя направо крещяла от безсилие и ярост, че в пресата се разпространява информацията, че ще разпродава бизнеса на мъжа си.

„Бояна не е на себе си след разпространения слух, че разпродава империята на мъжа си. Имущество, за което Стефан Шарлопов се е борил цял живот, за да го създаде.

Бояна се кълне, че изобщо не й е минало през ума да разпродаде хотелите. Дори напротив, има идея да разшири бизнеса”, твърдят източниците.

Най-тъжно й станало, като разбрала, че уж искала да изтъргува и любимия му комплекс „Созополис” край Созопол. Бизнесменът пожела прахът му да бъде разпръснат над него и децата, и близките му да го посещават.

Голямата дъщеря на милионера –Ева и съпругата му Бояна Шарлопова често ходят там заедно, за да отдъхват и отдадат почит на любимия човек.

Бояна Шарлопова е категорична, че ще продължава да управлява фирмата на мъжа си „Шарлопов груп”, заедно с доведената си дъщеря. И на всеки, който разпространява подобни гнусни слухове ще му бъде търсена отговорност в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар