След скандала: Кали прави нещо велико! (Певицата по стъпките на Анджелина Джоли)

След скандала: Кали прави нещо велико! (Певицата по стъпките на Анджелина Джоли)
Гласувайте за статията

Кали наскоро нажежи страстите в мрежата

Кали винаги се движи на ръба на скандала. Наскоро певицата бе нападната, че била пияна на участие и пеела легнала. После я заръфаха, че в най-новото си парче звездата рекламира дрогата и алкохола.

Кали

Кали не се страхува от мъжка работа

Брюнетката успя да отвърне подобаващо на тези нападки и заяви, че злобата няма почивен ден.

Сега певицата шокира отново с откровения. Наскоро пайнерката се похвали, че сама си ремонтира жилището. Дори се била омазала цялата в блажни и постни бои, защото съвсем сама боядисва дома си.

„Цялата съм в латекс, дори ми е трудно да говоря. Правя ремонт, защото искам да освежа дома си, справям се отлично и сама. Предпочитам да си го направя сама, отколкото да хвърля 1000 лева на някой майстор.

Хората си мислят, че като съм фолк певица, се къпя в пари, но аз имам три деца и кредити“, казва Кали.

Кали винаги е доказвала, че сама може да се справи с всякакви житейски предизвикателства. Поп фолк певицата, която има диплома за психолог е стигнала до следното житейско прозрение.

И то е, че по-добре е да бъдеш в този живот независим, отколкото да живееш с някой, просто за да угодиш на обществото.

„На никого не дължа нищо, освен пари на банката. И предпочитам да имам пари към някоя финансова институция, вместо да взимам пари от някой мъж“, категорична е фолкаджийката.

Кали има трима сина от три различни мъже. Тя обаче е свикнала да разчита най-вече на себе си, отколкото на половинките до себе си.

Поп фолк дивата е тръгнала по стъпките на голямата актриса Анджелина Джоли. Пайнерката иска да има момче. Но не да го роди, а до си го осинови.

„Ако успея да осигуря още една детска стая, ще си осиновя. Храна за още едно гърло винаги ще се намери. Само че на мен в България няма да ми дадат, защото съм ненадеждна и имам три деца от трима мъже“, ядосва се изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар