Ивайла Бакалова плаши с вида си: Болна ли е миската? (Виж тук)

Ивайла Бакалова плаши с вида си: Болна ли е миската? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова е неузнаваема

От предишната Ивайла Бакалова няма и помен. Мис България 2001 вече не прилича на себе си. Някогашният супер модел е само мираж. С днешна дата Ивайла Бакалова има болнав вид и прилича повече на анорексичка.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е неузнаваема

Това шушукат злобари, които не спират да следят профилите й, където тя си пуска снимките.

Феновете й също са покрусени. Според тях вече няма и помен от екзотичното и пленителното й излъчване, с което бившата миска плени по онова време бизнесмена Румен Гайтански-Вълка. Именно от богаташа е и единствената й дъщеря Рая.

В момента мургавата моделка е изключително слаба. Но драстичната промяна във физиката Ивайла Бакалова обяснява в промяна на начина й на живот.

Тя вече набляга изключително много на здравословното хранене, както и на постоянните й тренировки във фитнес залата, пише „България днес“.

Именно новия й хранителен режим и активните тренировки са „виновни” за промяната на визията на манекенката.От известно време варненката работи и живее в Дубай. В богатото арабско емирство тя се занимава с бизнес.

Върти търговия с недвижими имоти и се труди като брокер. На този етап няма намерение да се връща трайно в България.

Смуглата красавица рядко разговаря с медиите. Но в малкото интервюта, които дава тя споделя, че представите на българите за несметни й богатства са силно преувеличени. Тя категорично отрече и слуховете, че се къпе в лукс.

„Някъде четох, че от сутрин до вечер разливам скъпо шампанско. Хората, които ме познават, знаят, че алкохол не консумирам. В началото дори ми беше доста трудно в Дубай, живеех сама в малко студио“, контрира тя.

Освен с алкохола, Ивайла Бакалова се е „разделила” и със захарта, брашното, сладкото и тлъстите меса. А за това, че не излиза от фитнеса „говори” плоския й корем. На който могат да завидят дори 20-годишните момичета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ивайла Бакалова плаши с вида си: Болна ли е миската? (Виж тук)”

  1. 345

    юли 21. 2018

    Не пишете глупости никога не е била красива ,но явно има други умения и Павлов и купи титлата.Грозна е доста.

Добавете коментар