Джино проплака: Съсипан съм! (Нещо страшно се случва с брадъра)

Джино проплака: Съсипан съм! (Нещо страшно се случва с брадъра)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана е съсипан

Джино не е на себе си от мъка. Бившият брадър е затънал в потънал в пълна депресия. След смъртта на баща си той буквално е разбит от мъка и страдание.

Джино

Джино е смазан психически

Припомняме, че в началото на юни внезапно се отиде от този свят бащата на Джино. Емигрантът от Чикаго не крие, че трудно преодолява внезапната смърт на татко си.

„Много съм зле психически. Майка ми не е добре и се притеснявам и за нея. Бяха 40 години заедно и изведнъж той си отиде. Опитвам се да продължа напред и да съм силен заради нея“, споделя риалити звездата.

Голямата трагедия застигна Георги Ташев малко преди да навърши 60 години.

Бившият състезател по мотокрос и звезда от 80-те години бе погребан в България, но и досега семейството пази тайна за истинската причина за неговата смърт, пише „България днес”.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли.

Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал.

Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя герой R.I.P“, написа тогава Джино.

Освен психически, шампионът от един от сезоните на ВИП Брадър е съсипан и физически. Джино Бианкалана е със сериозно влошено здраве. Той претърпя зверска катастрофа с мотор през 2016, която едва не му костваше живота.

След което реалите звездата се подложи на серия животоспасяващи операции. Последната хирургическа интервенция бе в Турция. Според слуховете той може да загуби и крака си.

„Глупости са това. В момента съм със специална шина. Надявам се да се оправя все някога“, игнорира клюките Джино. Младият мъж призна, че няма жена до себе си, която да го подкрепя в тежките моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар