Дъщерята на Румен Радев „пипна” модерен порок! (Наследницата на президента царица на купоните-виж още)

Дъщерята на Румен Радев „пипна” модерен порок! (Наследницата на президента царица на купоните-виж още)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Румен Радев се е отдала на купоните

Дъщерята на Румен Радев вече е във ваканция и се радва на свободата си. Наследничката на президента е „пипнала” модерен порок, коментира близки до семейството. Красивата Дарина Радева се е отдала на удоволствието да пуши наргиле.

Румен Радев

Дъщерята на Румен Радев е царица на купоните

Щерката на държавния глава е царица на купоните и не крие страстта си. Тя не спира да публикува снимки в социалната мрежа, на които нон-стоп бълва дим, пише „България днес”.

Щерката на главнокомандващият редовно посяга към модерните напоследък водни лули. Изобщо тя обича да експериментира и да залита по модните влечение за младежите.

Преди седмици чаровната девойка отпраши за морето с приятели.

Въпреки фриволното й поведение близки до известната фамилия са категорични, че децата на Румен Радев не са разглезени.

Макар че нищо от тийнейджърският живот не е забранено на Дарина Радева. Тя прекарва вечерите с приятели, пиейки бяло вино и пушейки наргиле.

Но тези волности й са разрешени само през лятото. Със старта на новата учебна година тя отново се превръща в отличната ученичка от 35-то средно училище „Добри Войников” в столицата.

Младото момиче е безкрайно отдадено и на театъра. Още в 9-ти клас влиза в театралната трупа на школото си. И вече има няколко участия в международни театрални фестивала.

Дъщерята на Румен Радев определя влечението си към театъра като хоби. Но не скрива вероятността, че след като завърши средното си образование, може да се насочи да следва в Театралната академия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар