Деян Топалски скочи на глобализацията: Честито на „европейска“ Франция!

Деян Топалски скочи на глобализацията: Честито на „европейска“ Франция!
Гласувайте за статията

Деян Топалски се надсмя над глобалните промени в света!

На ММА боеца Деян Топалски не му се нрави това, което се случва в Европа през последните десетилетия. Той си направи гаргара с новия световен шампион по футбол Франция.

Деян Топалски

Деян Топалски не е от модерните българи

Спортистът, който наскоро стана баща, публикува колаж на чернокожи играчи на „петлите“ и техните им африкански родини. „Да ни е честит новият световен шампион по футбол! Стар Европейски колос😁“ – написа отгоре бившият брадър.

Постът му предизвика гневна реакция на потребител на име Александра Емилова, която живее във Франция и очевидно е фен на този отбор. Тя го разкритикува остро и дори го обвини, че е расист.

„Само ти използваш думата негър:) А на черния да кажеш черен е все едно да кажеш на краставицата – краставица. Е да не е банан:)) ?“ – отговори й Дидо.

По-нататък в спора стана ясно, че Деян Топалски се възмущава от глобализацията, която е заляла света до такава степен, че вече няма нищо европейско и традициите са изчезнали в някои държави.

„Много задълбахте, Г-жо. Идеята ми беше, че като другарката в детската градина, ни порицаваш за нещо, което е наше право – да изразяваме мнението си и да се шегуваме по начин , който очевидно не разбираш . Твоето тесногръдие, а не нашето е проблема тук. Да се надсмиваш на парадокса на глобализацията и псевдо- мултикултурализмът, ако не се лъжа, си е наше право , от което искаме да си се възползваме. Колкото до това какви мнения приемам – нямам проблем с мнението ти, а с менторският маниер , с който подхождаш към нас. Имайки предвид очевидно крехката ти възраст, подобно поведение силно ме притеснява.:)“ – написа още ММА боецът.

*Всичко цитирано е без редакторска намеса, а напълно в оригинал.

Франция

Истината за новия световен шампион

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар