Симона Загорова не искаше да става като майка си, но го направи!

Симона Загорова не искаше да става като майка си, но го направи!
Гласувайте за статията

Симона Загорова се опитваше да излезе от сянката на Глория, но падна точно в нея!

Както върви, желанието на Симона Загорова да не бъде сравнявана с майка си няма да се осъществи. Засега девойката не спира да я копира, дали неволно или не.

Симона Загорова

Ето така ходи по участия Симона Загорова

На последното си участие Мони пя по много къси панталонки, които очертаваха добре дупето й и издаваха голяма част от сексапила й. Нещо, което и самата Глория често прави по нощните клубове.

Симона Загорова неведнъж подчерта, че не иска да се занимава с чалга, за да не я сравняват с майка й. Това, което прави обаче, не говори за подобно желание, а напротив.

В поп музиката, където щерката на Илия Загоров иска да се развива, подобни голотии не са приоритет. Всекидневно виждаме поведението на Мария Илиева например. Тя продължава да залага предимно на пеенето и рядко си позволява разголвания.

„Това момиче няма да пробие извън поп-фолка с това си поведение. Има глас, но не може да разчита само на тялото си, за да привлича клиентите по баровете.“ – пишат из мрежата.

На всичкото отгоре Мони е копие на майка си и визуално. Двете са като две капки вода дори като маниери, което още повече затруднява девойката да се докаже извън сянката на Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар