Сватбата разболя Нанси Карабойчева: Ето какво си причинява Мис България 2013!

Сватбата разболя Нанси Карабойчева: Ето какво си причинява Мис България 2013!
Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева се намира в много лошо физическо състояние!

Мис България 2013 не може да бъде позната. Изминаха 5 години от големия й триумф, а Нанси Карабойчева вече изглежда много по-зле.

Нанси Карабойчева

Какво се случва с Нанси Карабойчева?

Причината е в слабото й телосложение. Блондинката от село Юнаците е заприличала на скелет, пише в. „Галерия“.

От известно време хубавицата е станала кожа и кости. Тя изобщо не се хранела, което я правело да изглежда умопомрачително зле.

Близките й смятали, че причината Нанси да се съсипва е в подготовката на сватбата й. Тя организирала всичко сама и по цял ден била на крак.

Само след броени дни миската ще каже „Да“ на дългогодишния си приятел Добромир Димитров. Това ще сбъдне голямата й мечта.

Още по време на конкурса „Мис България“ Нанси Карабойчева сама предложи на волейболиста да се сгодят. На него обаче му трябваха цели 5 години, за да я направи своя законна съпруга, което ще стане до края на месеца.

Нанси е на 26 г. и дава мило и драго да стане жена на Добчо. Когато моментът на подготовката най-после дошъл, тя изпаднала в екстаз и забравила да се храни, твърдят запознати.

Мнозина вече дори я смятат за анорексичка, но дано да не е истина. Ще бъде жалко толкова красива и мила девойка да страда от тази тежка болест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар