Георги към Златка Райкова: Ако покажеш новия си, ще стане страшно!

Георги към Златка Райкова: Ако покажеш новия си, ще стане страшно!
Гласувайте за статията

Златка Райкова е с ново гадже, но го крие от обществото!

Раздялата на Златка Райкова и Георги Валентинов вече е официална. Двамата не са заедно от около 2 месеца, но не желаят да го коментират.

Златка Райкова и Георги

Златка Райкова бързо замени Георги Валентинов с друг мъж

Нещо повече, Злати дори вече е с нов мъж до себе си. Той не е известно лице, но е с добри финансови възможности, пише HotArena.net.

Плеймейтката получила възможност да покаже новия си пред обществеността, но получила забрана от ММА боеца. Той я предупредил, че ако отиде с гаджето си на сватбата на Светлана Василева и Християн Гущеров, ще стане страшно.

Това е и причината Златка Райкова да беше сама на събитието. Тя стоеше в ъгъла като наказана, докато гледаше как всички се забавляват по двойки.

През годините имаше много раздели между Злати и Жоро, но тази е най-шокиращата, защото дойде малко след годежа им. През пролетта той коленичи пред нея в ефир и й предложи брак. Това се случи по време на „Като две капки вода“, където русокосото изкушение участваше тогава.

Има слухове, че връзката им се е разпаднала заради поредната изневяра от нейна страна. Златка никога не е можела да бъде само с един мъж, въпреки че беше официално с Георги цели 5 години.

Когато се разделяли, тя му съобщила, че никога не е искала да се сгодява за него, но не му е отказала за негово добро – за да не го направи за смях пред цяла България. Това напълно сломило спортиста и той още преживявал раздялата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар