Жената на Пиърс Броснан е щастливка

Жената на Пиърс Броснан е щастливка
Гласувайте за статията

Жената на Пиърс Броснан е щастливка, да има един от най-харесваните, успели и реализирани мъже и да разполага с неговата подкрепа, доверие и признателност.

Не рядко Броснан е споделял, че обича много семейството си и е признавал публично, че държи на половинката си. А мнозина могат да кажат, че съпругата му Кийли Шей Смит някак си не се вписва в представите за любима на звезда, не е така известна и определено не привлича погледи или внимание, особено с визия. Тя е доста по-едра от Броснан, но не й пречи да бъде винаги до него, усмихната, щастлива и харесваща да се снима.

И въпреки коментарите двойката вече 25 години е заедно и се подкрепят взаимно, а трудности много по пътя, както се цитира и от изданието „Ева“. Нека споменем, че за популярния мъж 007 това е втори брак, той живее с Касандра цели 17 години, имат три деца, а половинката му умира от рак. По-късно едната му осиновена дъщеря също загива от тази диагноза. 

Като цяло Броснан има нелеко детство и доста лични проблеми дълги години, може би с половинката си Кийли откриват взаимен уют и топлина, имат и двама сина. А ние пък желаем на двойката още много години любов, както написа самия влюбен мъж, честито 25 години любов, да продължаваме, нека казваме и ние от „Клюки.БГ“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар