От Валери Божинов до Филип Плейн: Моника Валериева измина дълъг и „славен“ път!

От Валери Божинов до Филип Плейн: Моника Валериева измина дълъг и „славен“ път!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева е новата изгора на Филип Плейн!

Грандиозна нова двойка разтърси страстите у нас. Моника Валериева се оказа новата любовна тръпка на световноизвестния немски дизайнер Филип Плейн.

Моника Валериева и Филип Плейн

Моника Валериева се натиска с Филип Плейн

Плеймейтката публикува снимка на тях двамата, на която се натискат. Тя го е „яхнала“, а той добре обарва задните й части, като през това време страстно се целуват.

Мони отдавна твърди, че има гадже от чужбина. Месеци наред не искаше да издава самоличността му, но явно най-после е получила разрешение от Филип.

Не е ясно доколко сериозна е връзката им и дали не става въпрос само за физически ласки. И така да е обаче, това пак е голям удар за Моника Валериева.

Славата за плеймейтката започна с началото на връзката й с Валери Божинов. Футболистът кръшна на тогавашната си съпруга Николета Лозанова с нея, което се помни и до днес.

Именно Николета първа опита да влезе в леглото на Плейн, но безуспешно. Тя пусна слух, че е негова любовница, ама той така и не успя да получи потвърждение от нито една медия.

Моника обаче очевидно повече ги разбира нещата. Тя е съумяла да завърти главата на дизайнера, дали със секс пози или с нещо друго.

Няма съмнение, че за тази двойка ще се говори още дълго. Докъде ще стигне тяхната връзка, предстои да узнаем.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар