Златка Димитрова: Николета Лозанова, Златка Райкова и аз сме най-добрите!

Златка Димитрова: Николета Лозанова, Златка Райкова и аз сме най-добрите!
Гласувайте за статията

Златка Димитрова разкри своите виждания за титлата „Мис Плеймейт“!

Изминаха 9 години откакто Златка Димитрова беше актуалната Мис Плеймейт, но тя не е забравила тръпката и емоцията от тази титла. Все още я смята за най-големия си успех в професионален план, ала не може да каже, че това я е направило по-добър човек.

Златка Димитрова

Златка Димитрова с важна изповед

Злати счита, че човек не бива да лети в облаците, било то и след спечелването на титла като тази. За нея всяка победителка в този конкурс трябва да остане земно момиче.

От няколко години Черната Златка не следи конкурса. Тя не смята сегашните плеймейтки за конкурентноспособни на нея и останалите от нейното поколение.

„В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата „Плеймейт“ е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова.“ – сподели Злати в социалната мрежа.

Всъщност тя застана начело на всички плеймейтки в цялата история на конкурса. Миналата година спечели Playmate All Stars, където надви въпросните Николета и Русата Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Димитрова: Николета Лозанова, Златка Райкова и аз сме най-добрите!”

  1. виждащ и чуващ

    юли 23. 2018

    Защо не кажеш ,че сте и най-глупави за това поне няма да излъжеш.

Добавете коментар