Наум Шопов сложи нови цици на гаджето си: Теа вече е перфектна за леглото му!

Наум Шопов сложи нови цици на гаджето си: Теа вече е перфектна за леглото му!
Гласувайте за статията

Наум Шопов подобри визията на приятелката си!

Младият лекар и актьор Наум Шопов много държи на външността и е посветил огромна част от живота си именно на това. Той иска да изглежда перфектно, а същото важи и за жената до него.

Наум Шопов и Теа Минкова

Наум Шопов направи Теа перфектна

Ето защо Теа Минкова вече е с нови цици. Гаджето й стои в основата на това, тъй като настоявал да си уголеми бюста, който бил доста оскъдно малък.

Девойката отскоро вече има силикон в гърдите. Тя легнала под ножа, за да зарадва своята половинка, пише HotArena.net.

Наум Шопов – младши е маниак на тема визия. Той се поти във фитнес залата пет пъти седмично и се храни само здравословно.

Същото е успял да постигне и с Теа. Запалил я по спорта и здравословното ядене още в началото на връзката им и оттогава заедно се грижели за външността си.

Актьорът се вманиачил по всичко това в тийнейджърска възраст. Като дете бил закръглен и мързелив, но в пубертета израснал на височина и започнал да тренира баскетбол.

„Резултатите ми се плод на сериозен труд в залата. Тренирам почти всеки ден. Не ям пържено, не ям солено, не ям сладко и не ползвам никакви добавки.”, заявява с гордост звездата от „Откраднат живот“.

Екранният д-р Тасев вече завърши пластична хирургия, но още не е готов да прави операции. Затова не той е сложил силикона на половинката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наум Шопов сложи нови цици на гаджето си: Теа вече е перфектна за леглото му!”

  1. Име (задължително)

    окт. 06. 2018

    Много е нисък!

Добавете коментар