Кошмар за Лора Крумова – вече не възбужда мъжа си!

Кошмар за Лора Крумова – вече не възбужда мъжа си!
Гласувайте за статията

Лора Крумова се оказа жертва на бременността си!

Водещата Лора Крумова износва второто си дете, но това се оказва проблем за сексуалния й живот. Тя толкова много е напълняла, че вече не можела да възбуди мъжа си.

Лора Крумова и Сотир

Лора Крумова вече не възбужда Сотир

Запознати издават, че Сотир и журналистката не са правили секс от около 2 месеца. По всяка вероятност това е заради бременността на блондинката, която е станала огромна, както забелязаха папараците на в. „Уикенд“.

Лора Крумова имаше подобен проблем и при първата си бременност. Понеже структурата й като цяло е от по-едрите, тя трудно може да износи бебе, без това да се отрази на теглото й драстично.

След раждането на сина й водещата беше качила 25 кг. Успя постепенно да свали част от тях и в началото на годината изглеждаше що-годе в норма.

После обаче пак зачена и това развали плановете й. При нея една бременност няма как да протече без голямо напълняване.

Сотир бил наясно, че жена му е от по-едрите и това дори му харесвало. Той обичал да има какво да пипне в леглото, но сегашното положение било прекалено дори за него.

Затова избягвал да прави секс с Лора от известно време. На самата журналистка също не й било много до това, тъй като била заета със стомашни неразположения и всичките други проблеми по време на бременност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар