Бомба: Майката на Луиза Григорова ще ражда за трети път и от трети мъж!

Бомба: Майката на Луиза Григорова ще ражда за трети път и от трети мъж!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова може да се озове с още една сестра съвсем скоро, или може би брат?!

Ивет Григорова, която е майка на известната актриса Луиза Григорова, се оказа много влюбчива. Тя заряза втория си съпруг, за да се втурне в чисто нова любов, която изпива ума й.

Луиза Григорова и Ивет

Майката на Луиза Григорова може да я дари с още една сестричка, а може би братче

Модната шефка беше омъжена за Красимир и Евгени, но сега вече е с Атанас. От предните си двама мъже има по една дъщеря – Луиза (28 г.) и Кристина (13 г.).

Наско обаче няма деца все още и това може да се окаже проблем във връзката им. Ивет била толкова влюбена в него, че нямала против да роди и на него едно детенце.

„Когато обичам един мъж, аз не си поставям никакви ограничения. Мога да направя всичко за него, посвещавам му се изцяло.“ – споделя Ивет Григорова.

Най-голямата й дъщеря – Луиза Григорова, се омъжи и прави опити за бебе. Има голяма вероятност нейното дете да е на една възраст с вуйчо/леля си.

С първия си съпруг Красимир Ивет е била около 5 години, преди да узнае, че той не е за нея. Двамата са били твърде млади за такива отговорности.

С Евгени обаче връзката й продължи цели 18 години. Тя твърдеше, че той е голямата й любов, но преди няколко месеца го заряза заради Атанас.

Макар да наближава 50-те, модната шефка още се чувства млада и готова да изгледа още едно дете. Дали ще зарадва Наско, предстои да узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар