Мариела Нордел: Алоо, отворковците! Жена като мен не е на пазара (още подробности)

Мариела Нордел: Алоо, отворковците! Жена като мен не е на пазара (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел се оказа с брокиран профил в мрежата!

Кулинарката Мариела Нордел от дни е с блокиран профил в социалната мрежа. Тя обвини някой си Цуки за бедата, след което въведе категорични правила на общуване. Ето какво заяви Нордел във втория си профил преди часове:

Мариела Нордел

Мариела Нордел не страда от липса на самочувствие

„Това е личният ми профил, но заради Цуки, че не му харесва какво пиша в публичния и са го баннали за месец, обрах цялата приватна информация и правя тоя профил също публичен.

За новопостъпилите да поясня основните правила: 1. Свалките – в градинката на „Кристал“, не тука! 2. Изпращачите на съобщения от рода „здр“ или „ко си прайш“, както и пускащите снимчици на рози, котенца и торти, директно без предупреждение се блокват.

3. При първия намек на хейт, лоши обноски или простотия, проявен на моята стена, към когото и да е било, следва блокаж!“, написа Мариела Нордел.

След което пък се върза на приказките на някакви „отворковци“, които се опитват да подценяват жените над 50-годишна възраст. На каквато е и самата кулинарка. Тук Мариела също не изтрая и яко ги нахрани:

„Пазарът за 50 годишните европейски жени бил свит…. така вика един познат. Ама най-обичам отворковци!!!! Колко заблуден може да е един мъж, мислейки си, че жени като мен са на пазара.

Алоооо, отворковците, ние ходим на шопинг, не нас ни купуват! И си плащаме с нашите карти, не на някой спонсор. За това и децата ни са красиви, защото сме избирали бащите им по класата им, а не по класата на Мерседеса им! Толкова по темата жени и пазар“, скръцна със зъби Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мариела Нордел: Алоо, отворковците! Жена като мен не е на пазара (още подробности)”

  1. Силвия

    юли 25. 2018

    ТАЯ,не е тая!Има си име и е истинска.

  2. Силвия

    юли 25. 2018

    Май вие не си ги пиете редовно или сте на пазара.

Добавете коментар