Мис Бони изригна срещу педали и кукли под прикритие! (виж как ги нареди)

Мис Бони изригна срещу педали и кукли под прикритие! (виж как ги нареди)
Гласувайте за статията

Мис Бони отново показа, че няма търпимост към лицемерите и долните отрепки!

Гримьорът Мис Бони скочи в мрежата за пореден път. Борислав Соколов, както е истинското му име, даде да се разбере, че с него шега не бива. И ако си долна отрепка, нямаш място сред познатите му, дори и да се водиш Вип-персона. Ето как подобаващо нахрани той „педали“ и „кукли под прикритие“:

Мис Бони

Мис Бони не цепи басма на никого

„На вниманието на всички, амбриажи, педали, двуполови, незаменими, неотразими, приказни герой, кукли под прикритие, коронясани, аристократични и митични същества….!!!

Живея живота си с високо вдигната глава и гледам хората в очите, казвайки истината директно и без предварителен план!!

Когато това на някого не му харесва ще се радвам да напусне списъка с приятели тук, да изтрие телефона ми и когато си отида да не идва да ме изпраща..!!

Лицемери и лъжци не желая да ми отнемат от енергията която раздавам, защото има достатъчно хора които имат нужда от нея..!! Амин и Аман…!!!!!“, заяви категорично Мис Бони.

А постът му моментално беше подкрепен и харесан от стотици потребители, които го поздравяват за пиперливия, но искрен изказ.

„За това си уникален и неповторим защото си истински и директен. Много хора си тръгнаха от живота ми, защото им казвах всичко в очите, а на някои не им харесваше това. Но така е по-добре. Фалшиви приятели не ти трябват“, хвалят го фенове и клиенти в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар