Ирина Тенчева: Във Фейсбук най-много личи колко на човек му липсва любов! (виж тук)

Ирина Тенчева: Във Фейсбук най-много личи колко на човек му липсва любов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева пак се изказа, без някой да я пита!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева за известно време се беше скрила от медийното пространство. Отдадена изцяло на ресторанта си, тя се превърна в домакиня или по-скоро кулинарка.

Ирина Тенчева

Ресторантьорката Ирина Тенчева жестоко удари по самотниците в мрежата

Припомняме, че Иван Христов й помогна с финансирането на мечтаното от нея заведение, в което се предлагат наистина отбрани ястия и питиета. Голяма част от менюто е по идея на самата Ирина, доказала още отдавна, че умее да върти черпака с лекота.

Тези дни Ирина и Иван са с децата си на почивка в Гърция, където доволно разпускат и често се хвалят със снимки и статуси. Явно обаче някой е успял да ядоса Ирина Тенчева или просто да е показал различно от нейното мнение, защото тя направи изненадващо изказване. Предаваме го без редакторска намеса:

„Във Фейсбук най-много личи не целулитът, не простащината, не бездарието, не липсата на чувство за хумор, дори не и комплексите. Най-много личи колко му липсва любов на човек. Няма приложение и филтър за това“, заяви Ирина Тенчева. Но така и не пожела да разясни на какво се дължи постът й.

Близки до нея заключиха, че най-вероятно става дума за вбесяване от поредния досадник или отговор към някоя знойна златотърсачка, опитваща се да впечатли мъжа й. Както познаваме Иван Христов обаче, от години той категорично има очи само за своята си Ирина.

„Хубава или лоша, Иван е като обсебен от нея. Тенчева късмет изкара с него – хем богат, хем с позиции и връзки, хем я гледа в очите като кученце. А може и някоя магия за любов да му е врътнала“, смеят се зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар