Лео Бианки с непоносимост към храни: Ето как върна здравето и формата си! (виж тук)

Лео Бианки с непоносимост към храни: Ето как върна здравето и формата си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лео Бианки шашна мнозина с това, което разкри за себе си!

Чаровният италиански кулинар Лео Бианки направи шокиращо разкритие за самия себе си. Кой би могъл да предположи, че точно той, който постоянно е сред вкусотии и трапези, ще има непоносимост към… храни. И то към доста от тях. Това призна самият Лео:

Лео Бианки

Лео Бианки се оказа с доста голяма хранителна непоносимост

„При лекарски преглед ми направиха кръвни тестове. Много бях зле с гликемията, което означаваше, че ям много мазно, много захар и сладки неща. Лекарят ми каза, че кръвта ми е много сгъстена и че от това може да се получи инфаркт или инсулт.

Попитаха ме дали имам роднини с този проблем и казах, че баща ми е така. Питаха ме дали пуша и пия. Освен качването на килограми, когато ядеш неправилно, напълняваш, не спиш добре, мързелив си“, разкри неочаквано за всички Лео Бианки.

Освен това той призна и за странния си и супер вреден навик да не пие вода. Често пъти се случвало да изкара само с една чаша вода на ден, което още повече скапало организма и здравето му.

„Лекарят ми каза: „Лео, ти нямаш необходимия процент вода в тялото, което е направо опасно. Трябва да започнеш да пиеш поне два литра минерална вода на ден”. Даде ми едно лекарство.

При втория преглед ми направиха и теста за поносимост към храни с един апарат, на който си натискаш пръстите и той отчита. Тогава се разбра, че съм нетолерантен към бялото брашно и белия ориз“, разказва чаровният италианец.

Научил също, че не понася добре пърженото и по-тежките меса. В съчетание с ориза и брашното той получавал киселини. Месо все пак му било позволено да консумира, но ако е минимум 4-5 часа преди лягане за сън вечерно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар