Наталия Гуркова скъса джоба: Разпродава скорострелно бижутата си!

Наталия Гуркова скъса джоба: Разпродава скорострелно бижутата си!
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова разпродава бижутата си

Наталия Гуркова е започнала мащабна акция по продажба на камъните си. Мнозина се питат дали миската и семейството й не са изпаднали в нова финансова криза. Или моделката иска да вкара свежи пари в сметките си. Каквато и да е истинската причина, Наталия Гуркова иска да се отърве от бижутата и това е факт.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова разпродава бижутата си

Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти от Южна Африка. Изглежда от това време й са скъпоценните камъни в колекцията й. Сега тя е решила да се отърве от тях на добра цена.

Преди време из столичния хайлайф плъзна слухът, че Гуркова е закъсала с парите.

Но всички обвиниха в това нейния съпруг-сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Защото финансистът рязко сбъркал с инвестициите и затова милионите му потънали. Той вкарал пари в инвестиционни фондове, но те загубили ликвидността си.

Все пак успял да спаси част от богатството си, защото голяма част от тях вкарал в дългосрочни активи-дома си в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на съпругата му.

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, написа преди дни в личния си профил тунингованата мадама. С това показа, че се кани да разпродаде колекцията си.

Наталия Гуркова вярвала, че ще й питаш много заможни господа.Една продажба щяла да й се отрази добре на приходите й. Според експерти някои от камъните могат да достигнат оценка над 250 000 евро. По-малките възлизали на стойност между 50-60 000 лева.

Засега миската не се притеснява много финансово. Лятото й е изпълнено с луксозни почивки, като средствата вероятно са от семейната каса. С мъжа й пускат снимки в социалните мрежи колко са щастливи и усмихнати. Те вече са обиколили курортите в Хърватска, Черна гора и Монте Карло.

Дали идилията им ще продължи дълго или финансите им рязко ще се стопят, шушукат светски клюктари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар