Ани Владимирова отсвири младото си гадже: Изпрати го сам на море! (Виж още)

Ани Владимирова отсвири младото си гадже: Изпрати го сам на море! (Виж още)
Гласувайте за статията

Ани Владимирова отсвири младото си гадже!

Ани Владимирова изпрати младият си любовник сам да се пече на слънце на родното ни Черноморие. Топ терапевката се оправдала с много работа и затова пуснала Милен Суванджиев сам да плажува. Не се трогнала от воплите му, че отдавна е резервирал места в китен оазис, току до брега на морето.

Ани Владимирова

Младото гадже се разсърди на Ани Владимирова

Ани Владимирова наистина била затрупана от работа. Тя имала заети часове чак до края на месец август. Само че Милен надушил, че тя записвала хора, които й се обаждали в последния момент.
Заради това тя отказвала безцеремонно на Милен да се изтягат на плажа и да релаксират. Узнал това, той отпрашил сам на морето много сърдит.

Младият мъж, който е с 20 години по-млад от Ани Владимирова, недоволствал защо неговата любима му отказала ваканция и то заради служебните си ангажименти.

Милен дори я обвинил за провалената им почивка, като й заявил категорично в лицето, че тя е виновна за това.

51-годишната психоложка отдавна вбесява младия си мъж. Двамата живеят от доста време под един покрив, а от три години са годеници.

Три пъти вече Владимирова отказвала да надене пръстена, предложен й от младото й гадже. Синът на боксовата легенда Любомир Савунджиев обаче не спирал да демонстрира чувствата си към зрялата си любима на публични места. Той настойчиво й предлагал брак, но тя не спирала да му отказва.

Ани Владимирова вече има едно провалено венчило зад гърба си. за нея 14-годишният й брак бил доста скучен и тя си имала едно наум. А и голямата разлика във възрастта я карала да си мисли, че двамата не си подхождат „оковани” в брачен хомот.

Тя имала син, който вече я дарил с внук. А с младото си гадже тя изживявала втора младост и се радвала на живота . Харесвала да се забавлява на макс с него. Но Ани Владимирова не мислила да продължи връзката си с венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар