Иво Танев не издържа: Осъзнавате ли колко сте зависими? (Още от гневния му пост)

Иво Танев не издържа: Осъзнавате ли колко сте зависими? (Още от гневния му пост)
Гласувайте за статията

Иво Танев не издържа и изригна

Иво Танев избесня срещу зависимостта ни от модерните технологии. Повод за гнева му бе вчерашният срив на връзката с Виваком! Това предизвика масова истерия и паника в социалните мрежи.

Иво Танев

Иво Танев изригна срещу модерните комуникации

Макар че липсата на комуникация продължи не повече от час-час и половина.

Шоуменът не издържа и обилно ги „нахрани” с поста си. Само минути след като пусна коментара си в мрежата, той продължава да събира хиляди лайкове:

„Имало проблем с ВИВАКОМ и доста хора изпадат в стрес! Вие давате ли си сметка, колко сте зависими от телефони, интернет, комуникации и всякакви безумни джаджи?

Давате ли си сметка, че тяхната липса е в състояние да доведе до срив повечето хора в днешния свят? Аз си давам сметка и по тази причина не ми пука нито от липсата на интернет, нито от липсата на телефон, компютър, телевизор……. и т.н.

Мога без нито едно от тези боклуци, но не мога без някои хора! Не мога, без истинска и чиста природа.

Липсата на технически боклуци не ме плаши, ама никак. Това е проблем на жалкия модерен свят.

Ако хората са по-смирени и по-мъдри, за сметка на техническото си оборудване, ще посрещат такива проблеми, които са абсолютно нормални, с усмивка!

Ще се се насладят на времето без комуникации, като го използват не да се оплакват и жалват, как им се е скапал целия ден, а да си контактуват човешки помежду си, да се опознават и уважават.

Да излязат на въздух, да дишат дълбоко и да изпитат благодарност от тези подарени мигове, далеч от модерните високи технологии, които всъщност ни унищожават.

Но това последното, много малко хора го осъзнават“, гневно изригна Иво Танев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар