Рени: Абортът, който направих, не е убийство! (още подробности)

Рени: Абортът, който направих, не е убийство! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Рени сподели истината за един от най-драматичните моменти в живота си!

Поп фолк певицата Рени разкри пикантни подробности от миналото си, както и едни от най-разтърсващите моменти. Причината е новата й песен със заглавие „Искам бебе“. То било по идея на приятелката й Есил Дюран, която счела, че подобно нещо не е правено и ще се превърне в хит.

Рени

Певицата Рени призна, че не смята аборта си в миналото за убийство

Запитана дали самата тя иска бебе, Рени остава лаконична: „Чувствам се щастлива и удовлетворена от моя живот до момента. Никога не се знае. Може пък съдбата да ме изненада и човекът до мен да пожелае и да ме убеди, че иска, току виж се случи“, заяви тя.

Наскоро изпълнителката призна, че има нов мъж в живота си, но още няма да разкрие самоличността му. Не и преди да провери доколко сериозни са отношенията им. Затова пък разказа подробно за първата си голяма любов и аборта, който направила на съвсем млада възраст.

„Аз съм открита и честна, и не смятам, че трябва да лъжем и да баламосваме. На всеки се е случвало и не виждам какво толкова е станало, като съм признала съкровена случка от моя живот. Тежко го преживяхме, защото това беше моята първа любов. По това време бях на кръстопът в живота си, трудно беше това мое решение.

Защо да не призная и защо другите го крият, когато почти на всеки от нас се е случвало. Така или иначе животът ми трябваше да продължи и аз го направих“, споделя откровено и без притеснение Рени.

И допълва, че тогава е била едва на 23 години, а въпросният мъж я е карал да се чувства потисната и като в клетка. Била убедена, че няма да може да продължи живота си с него и затова е решила да махне бебето. „И това не е убийство, както казват някои“, категорична е певицата, която днес има двама прекрасни синове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Рени: Абортът, който направих, не е убийство! (още подробности)”

  1. Dimitre n. Tzenov

    юли 24. 2018

    All killers thing this way.

  2. Гост

    юли 24. 2018

    Според статистиката до 80 всяка жена го е правила. Сега са досещ едни праведници. Ухаа…

Добавете коментар