Йоко Захариев изригна: Щом за обирите вече се съобщава с усмивка…(Още подробности)

Йоко Захариев изригна: Щом за обирите вече се съобщава с усмивка…(Още подробности)
Гласувайте за статията

Йоко Захариев не се стърпя и изригна в мрежата

Певицата Йоанна Захариева, по-известна като Йоко Захариев, не остана безразлична към поредната социална язва в обществото.

Йоко Захариев

Йоко Захариев е възмутена от отношението на водещата към престъпленията

Тя е възмутена до дъното на душата си, че за престъпленията у нас водещите от екрана вече съобщават с ….усмивка. Бившата брадърка визира обира на водещата от БНТ Мира Добрева.

Ето как изригна в личния си профил:

„След като обявиха новината за обир по време на сън в дома на популярна тв водеща, новинарите от НОВА с усмивка ни пожелаха „спокойна нощ “ и развеселено продължиха своя диалог на финалните надписи…

И в крайна сметка разбрахме … колко е приятно да попаднеш в тази ситуация и как с настроение ще го обявяват в късните новини. Наздраве българи!“, написа Йоко Захариев.

Под поста й моментално заваляха коментари. Шокиращо е обяснението на един от онлайн потребителите по повод казаното от певицата.

Той написа как бандюгите са се изхитрили напоследък и използват упойващ газ при обирите. И това далеч не са спорадични случаи.

„Този тъпанар шефа на полицията, вика няма индикация това да е последното при обирите, било единичен случай.

Аз специално имам 5,6 човека приятели, които ги обраха по този начин, а използват някакъв спрей(газ).

Даже и кучетата на сутринта като се събудят и те им е много зле, а на хората действа с главоболие!“, разказа приятелят на певицата под нейния коментар.

„Ма разбира се, нека си бръмчат крадците… На никой не му пука… Щом и в новините се смеят на подобни вести“, възмутена е Йоко Захариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар