Иво Танев е бесен от масовото замърсяване на природата от простаци!Шоуменът Иво Танев

изригна отвратен и погнусен от реалността у нас. А именно от факта, че простаци масово изхвърлят отпадъците си и превръщат прекрасната ни природа в сметище. Ето какво сподели преди минути: [caption id="attachment_410531" align="alignright" width="199"]Иво Танев Иво Танев е погнусен от простотията българска[/caption] "Облачно време на южното Черноморие. Повечето смятат, че няма да става за плаж и решават да се поразходят по крайбрежието. Доста се насочват през живописния път през Странджа планина, който минава край морето и стигат до крайната точка на югоизточна България с.Резово. До тук всичко е прекрасно. Както и това, че хората имат желание да опознаят страната си. Започват да се точат едни колони от автомобили, пълни с жадни за впечатления, разнообразие и селфита, туристи. Селото се превръща в безплатен паркинг. Спира се навсякъде без никакво съобразяване с нищо. Започва усилен снимачен процес от нашия към турския бряг, ловко позиране и създаване на спомени. Да кажем, че всичко това е нормално и хубаво! Но разходките приключват. Битката за разнообразия през облачния ден е завършила. Започва масово оттегляне от бойното поле. И тогава лъсва истината за това, че една част от сънародниците ни е най-добра в това да оставя боклук след себе си, за да напомня, че тя самата не става за нищо друго, освен за боклука!!

Знам, че доста от тези хора са тук в социалната мрежа със своите претенции и самочувствие и за това ще ги попитам нещо. Ей, боклуци, изпитвате ли върховно удоволствие от това да минете по живописен път през красивата Странджа планина и да оставите част от себе си?

Как не ви трепва нещо в сърцето, когато изхвърляте отпадъците си по пътя в чистата гора? Кой ви научи на това?? Или кой не ви научи, че това е висша форма простотия и човешка низост? И на края на всеки хвърлили боклука си по този начин ще кажа, че е напълно безполезна биологична единица, но в никакъв случай не е човек. Иска ми се повече от вас да бъдат забелязвани, когато си изхвърлят гнусотиите и на момента да си го получават. Ама така да си го получават, че повече да нямат физическа възможност, пак да го сторят. П.П. Умишлено поставям, само тази снимка с изхвърлената кутия от цигари на горския път, защото другото ме е гнус да го покажа", изригна Иво Танев в профила си. Иво Танев отвратен: Ей, боклуци, изпитвате ли удоволствие да съсипвате всичко около себе си?! (виж тук) - Снимка 2